Cautam oferte pentu dvs..

Termeni si conditii Travella.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.travella.ro
1. Informatii personale
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra si fara obiectiuni, cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti.
S.C. Sunair Consulting S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza "Travella.ro"/"Autor" , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.travella.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.travella.ro/login.htm . Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Travella.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Travella.ro  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Travella.ro  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Travella.ro.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Travella.ro  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa info@travella.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Travella.ro  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
 a. dreptul de a cere Travella.ro  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 b. dreptul de a cere Travella.ro  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 c. dreptul de a cere Travella.ro  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
Travella.ro  si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Travella.ro  sau pe serverele Romcard SA.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.travella.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.travella.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.travella.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
3. Copyright
Intregul continut al site-ului www.travella.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Sunair Consulting S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Travella.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
4. Accesul la site
Travella.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Sunair Consulting S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.
5. Abonare newsletter
Abonarea la newsletterul Travella.ro  esta gratuita si implica acordul dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor. Se poate retrimite oricui newsletterele pe care le primiti de la Travella.ro , fara a opera, insa, modificari asupra continutului si structurii lor - si numai pentru a fi folosite in scopuri personale, non-comerciale.
6. Dezabonare newsletter
In cazul in care veti dori dezabonarea de la newsletterul Travella.ro  si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face trimitand un email cu subiectul DEZABONARE la adresa newsleter@travella.ro
7. Clienti persoane fizice sau juridice
Orice vizitator, persoana fizica sau juridica se poate folosi de serviciile prezentate pe www.travella.ro cu respectarea prezentelor « Termeni si conditii » si a legislatiei in vigoare.
8. Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Travella.ro  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.travella.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati www.travella.ro
Utilizarea www.travella.ro de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor Travella.ro  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti din Romania.
9. Clauze de neraspundere
Clauzele de neraspundere sunt prevazute in mod explicit in Contractul de prestari servicii turistice care va fi trimis turistului sau reprezentant a turistului, in forma printata sau link.
10. Pret
Preturile prezentate pe site-ul www.travella.ro includ TVA
11. Plata serviciilor
Achitarea produsului/serviciului se realizeaza prin intermediul cardului bancar sau prin transfer bancar. Pentru activarea Ofertei si achitarea produsului/serviciului Furnizorului, pe website sunt acceptate toate cardurile bancare Visa®, si MasterCard®. Tranzactiile utilizatorilor/abonatilor pe website sunt protejate de sisteme de inalta siguranta online.
Descrierea platii cu cardul bancar
a) Utilizatorul/abonatul isi exprima interesul pentru una sau mai multe oferte, declarandu-si datele de pe cardul bancar. Partile convin in mod expres ca momentul incheierii contractului in prezentele Conditii si Termeni, il constituie momentul in care utilizatorul/abonatul apasa butonul "Finalizarea Comenzii", contractul urmand a inceta automat la 30 de zile de la expirarea termenului limita de prestare a serviciilor ori livrare a bunurilor, stabilit in cadrul Ofertei respective.
b) Societatea, din motive de siguranta, nu stocheaza datele niciunui card bancar pentru utilizare viitoare, prin urmare Utilizatorul/Abonatul trebuie sa reintroduca datele de fiecare data cand doreste sa participe la o noua oferta. Prin introducerea datelor cardului bancar solicitate Utilizatorul/Abonatul declara expres ca are dreptul de utilizare a cardului bancar.
c) Societatea nu poarta nicio raspundere in cazul utilizarii ilegale a cardurilor bancare. Oferirea datelor cardului bancar demonstreaza acordul Utilizatorului/Abonatului pentru retinerea sumei aferente ofertei si, in cazul activarii Ofertei, debitarea cardului bancar.
d) In cazul in care tranzactia cu cardul bancar este refuzata din orice motiv de catre banca emitenta, de exemplu depasirea sumei de credit ori suspiciune de frauda, atunci se considera ca Utilizatorul/Abonatul nu participa la Oferta.
e) Societatea isi rezerva dreptul de a refuza din orice motiv participarea la orice Oferta a unui Utilizator/Abonat.
f) Societatea nu este responsabila cu privire la nerealizarea debitarilor sau blocarilor de sume de bani de pe card in cazul culpabilitatii agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet (Internet Service Provider sau ISP). In acest sens, cazuri de neculpabilitate a Societatii sunt:
11.1 Defecte de hardware sau software provenite de la agentul de prelucrare a platilor online. In cazul in care web serverul agentului de prelucrare a platilor oline inceteaza sa mai functioneze din pricina defectelor de functionare (se mentioneaza in acest sens deteriorarea hard disk-ului, lipsa de energie electrica, deteriorarea memoriei principale), fie din cauza problemelor de soft, Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.
11.2 Neinformarea Societatii cu privire la finalizarea tranzactiei. In cazul in care tranzactia este debitata sau blocata pe cardul bancar, dar Societatea nu este informata prin intermediul procedurii de acceptare, atunci Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.
11.3 Imposibilitatea de informare a Societatii poate aparea din cauza agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet.
NOTA: Situatiile de mai sus sunt prezentate cu titlu pur explicativ si nu constituie lista exhaustiva cu toate situatiile de neculpabilitate a Societatii.
12. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.